Mental sundhed på agendaen

MORBERG BREATHE | BLOG | MENTAL SUNDHED

____________

MENTAL SUNDHED PÅ AGENDAEN

Mental Sundhed bliver i højere og højere grad en konkurrenceparameter for erhvervslivet, da organisationens samlede styrke, afhænger af individets personlige balance. Det står i skærende kontrast til den stress og udbrændthed vi oplever i dag blandt ledere og medarbejdere.

 

Det bliver vi nødt til at tage alvorligt. Stress kan bringe alvorlige følgesygdomme med sig - og bl.a. føre til angst og depression, som WHO forudsiger bliver de største mentale lidelser i 2030.

 

Et godt arbejdsmiljø og mental sundhed kommer ikke nødvendigvis af sig selv. Derfor må vi sætte  fokus på mental sundhed på arbejdspladsen - hvad vi kan gøre som organisation - og hvad vi selv kan gøre som medarbejder - for et opnå mental sundhed i arbejdslivet.

DEBAT PÅ SOCIALE MEDIER

Derfor sætter jeg fokus på Mental Sundhed - set fra et organisatorisk og individuelt perspektiv - på LinkedIn, Instagram og Facebook.

 

Håber du vil være med i debatten og dele dine synspunkter og erfaringer, så emnet får opmærksomhed og flere organisationer og individer bliver inspireret til at arbejde med det i arbejdslivet.


Mental sundhed på agendan - på Linkedin


Der kommer løbende flere links...

MENTAL SUNDHED - FOREDRAG OG UDDANNELSESFORLØB


Foredrag Mental Sundhed - i arbejdslivet

Udannelse Mental Sundhed - Bevidst nærvær

Øvrig uddannelse i Mental Sundhed

Individuel sparring


MENTAL SUNDHED PÅ AGENDAEN