Mød Joan

 MØD JOAN

JOAN MORBERGJeg har 15 års erfaring inden for ledelses- og organisationsudvikling, hvor jeg har arbejdet sammen med et utal af forskellige virksomheder i forskellige brancher. Jeg har rådgivet, undervist og udviklet ledere, ledergrupper, teams og individer i organisationer.

 

Som foredragsholder, konsulent og yogainstruktør brænder jeg for at hjælpe mennesker med at udvikle sig - og ikke mindst at skabe en stærk personlig balance, mens de gør det.

SPIDSKOMPETENCER

CERTIFICERINGER

OG UDDANNELSE

 • HD i Organisation og ledelse, BBS
 • Everything DiSC
 • Work of leaders
 • The Five Behaviors of a Cohesive
  Team (Patrick Lencioni)
 • Certificeret yogainstruktør
 • Personligt lederskab
 • Personlig effektivitet og balance
 • Work-life balance
 • Neuro Science Leadership
 • Strategi-implementering
 • Teamudvikling

MIN STORY

I 2018 tog jeg en livsforandrende beslutning. Mit hjerte bankede så meget for det, at jeg ikke kunne andet end at følge det. Jeg ville starte virksomheden MORBERG BREATHE, for bl.a. at hjælpe andre med det, der nu er blevet så stor en del af mit eget liv, og giver så meget mening for mig;


at skabe en stærk personlig balance

 

Jeg har selv haft rigtig meget fart på. Allerede som helt ung havde jeg lederstillinger og stillinger, hvor jeg skulle bygge nye forretningsområder op.


Teorien skulle også være på plads, til at understøtte alt det praktiske, så jeg gennemførte et HD-studie i Organisation og Ledelse ved siden af mine fuldtidsjobs.


De sidste 15 år har jeg arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling på strategisk, taktisk og operationelt niveau i alle mulige forskellige brancher. En vanvittig spændende og udviklende verden. Jeg er blevet så meget klogere, mere nuanceret og også rummelig, af alle de mennesker jeg har mødt på min vej. Det der med rummeligheden, er nok mere alderen, der har gjort det :-)


Men det hele skal jo ikke handle om, hvad jeg har arbejdet med, for noget at det der har skabt den største forandring for mig - og som har været helt afgørende i mit valg om at starte som selvstændig – er at have plads til hele livet. Ikke bare arbejdslivet men også privatlivet.

I en del år kæmpede jeg med at bevare alt der allerede var i mit liv. Jeg ville det hele – og kunne ikke rigtig vælge noget fra.


Jeg ville være karrierekvinden… Jeg ville være den mor, der altid har overskud, selvom jeg jo godt vidste, at det er der ingen der har – og det er fysisk umuligt, når man heller ikke får sin søvn... Jeg ville blive ved med at kaste mig ud i hårde sportslige udfordringer til trods for en krop med skavanker… Og jeg kunne blive ved. Jeg nåede da også at gå ned med stress, før jeg erkendte at flere ting skulle ændres og nogle ting skulle fravælges.


I dag ser jeg det hele som en gaveJeg lærte mig selv rigtig godt at kende. Jeg lærte at balancere - at ændre på det, jeg kunne gøre noget ved - at acceptere det, jeg ikke kunne gøre noget ved - at vælge til og vælge fra. Fravalgene var faktisk de sværeste, for jeg ville jo helst ikke gå glip af noget.

 


Nu lyder det hele måske lidt klicheagtigt - det der med at jeg ser det hele som en gave - men det gør jeg rent faktisk. Jeg har lært at mærke mig selv og jeg har lært mine grænser at kende.


Og ja, hverdagen som karrierekvinde - nu som selvstændig, yogainstruktør, mor og familiemenneske - skal stadig balanceres – Det er bare meget nemmere, når jeg har mig selv med.

Det er en on-going proces at holde balancen. Der skal træffes beslutninger hver dag - og jeg skal være virkelig skarp til at lytte til min krops signaler.

Jeg elsker når jeg kan bidrage til at andre mennesker udvikler sig.Indre motivation er en stærk drivkraft for mig - og der må stadig gerne være fart på... Men der skal også være ro på, så jeg "lander" igen - vender opmærksomheden indad - og finder roen i mig selv og min familie