Foredrag

FOREDRAG

FÅ INSPIRATION MED ET INVOLVERENDE FOREDRAGKan et foredrag egentlig gøre en forskel? Ja, det kan det, hvis foredragsholderen formår at være inspirerende, involverende og god til at give enkle og konkrete værktøjer med, som deltagerne selv kan implementere i deres arbejdsliv. Derfor har netop dét topprioritet, uanset emnet, når jeg holder foredrag. 


Nedenfor kan du blive inspireret af nogle at de temaer, der kan komme i spil. Mine foredrag tilpasses altid jeres behov og ønsker. 

1 - 2 TIMER

TILPASSET JER

DANSK // ENGELSK

Mental sundhed bliver i højere og højere grad en konkurrenceparameter for erhvervslivet, da organisationens samlede styrke afhænger af individets personlige balance.


Potentialet til at være idérig, kreativ og visionær - og til at løse problemer og udfordringer - styrkes når ledere og medarbejdere har en høj grad af mental sundhed og lever i balance. Det står dog i skærende kontrast til den stress og udbrændthed vi oplever i dag blandt ledere og medarbejdere.


En mental sund organisation – i balance - navigerer bedre under mange forandringer, stort arbejdspres og øget kompleksitet.

MENTAL SUNDHED

FOREDRAG OM MENTAL SUNDHED


 • Styrk organisationens mentale sundhed


 • Vejen til mental sund (selv-)ledelse


Fakta viser; virksomheder har generelt en lavere grad af psykologisk tryghed, end vi tror!


Dét mindsker medarbejdernes mod og lyst til at eksperimentere, tage chancer, være foretagsomme og innovative, parametre der alle er med til at øge en virksomheds performance og konkurrenceevne markant.


Virksomheder med en høj grad af tillid og psykologisk tryghed har (ifølge Harvard):


 • 74 % mindre stress
 • 106 % mere energi på jobbet
 • 50 % højere produktivitet
 • 13 % færre sygedage
 • 76 % mere engagement
 • 29 % mere livstilfredshed
 • 40 % mindre udbrændthed

PSYKOLOGISK TRYGHED

FOREDRAG OM PSYKOLOGISK TRYGHED


 • Skab psykologisk tryghed på arbejdspladsen

Resultater fra hjerneforskningen bliver mere og mere interessante at bringe i spil for ledere og medarbejdere, der skal drive og udvikle en organisation, der navigerer i mange forandringer, øget kompleksitet og stort arbejdspres.


Vi kan lære af hjerneforskningen, hvordan vi giver vores hjerne de bedste arbejdsbetingelser og bliver i stand til at udnytte vores fulde potentiale.


Vores urhjerne har desværre begrænset kapacitet, men når vi lærer hvordan vi genoplader hjernen med effektive hjernepauser og hvordan vi booster vores egen og vores medarbejderes drivkraft, indlæring og udvikling, løfter vi potentialet for højere kvalitet i opgaveløsningen og bedre samarbejde i organisationen.

NEUROSCIENCE 

FOREDRAG OM NEUROSCIENCE


 • Giv din hjerne de bedste arbejdsbetingelser


 • Neuroscience leadership med hjernen som medspiller

KUNDERNE SIGER...

"

Det inspirationsforedrag, som du afholdt hos os, var virkelig godt, lærerigt og inspirerende. Mange gange sidder man til foredrag og mister fokus, da man enten har hørt det før eller blot bliver overmandet af andre tanker - men du havde min fulde opmærksomhed.


Det var meget inspirerende, og jeg har siden ofte tænkt på dine eksempler og input og brugt dem i forskellige sammenhænge."


Anne Krabbe

HR Manager i NKT Photonics

Tak til kvinden med dirigentstokken Joan Morberg, for et inspirerende og tankevækkende seminar om Neuro Science Leadership.


Det var interessant, at få en bedre forståelse for hjernens mekanismer, og hvordan det påvirker vores daglige adfærd.


Et seminar der kan anbefales.
Peter Bach Nielsen

Booking manager i Legoland Billund Resort

"

Vi har fået værktøjer til at italesætte og være bevidst om psykologisk tryghed - fx hvad det er, hvorfor vi har brug for det og hvordan vi får det. Og på sigt forventer jeg, at vi den vej igennem også får modet til at anerkende og modtage anerkendelse fra andre.


Joan har en super måde at dele sin viden på. Hun viser tillid og deler også af sig selv. Hun skaber et trygt miljø, hvor man tør dele med kolleger, så vi sammen bliver klogere på hinanden.
Marianne Nygaard Carl

HR Chef i GEV

"

KONTAKT


Tag gerne fat i mig for en uforpligtende snak om, hvordan et fordrag hos jer kan se ud. 

unsplash