EGN Netværk Danmark

EGN Netværk Danmark

CASEEGN er Danmarks største netværk og en del af verdens største organisation for ledelsesnetværk og executive coaching. EGN stræber efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for deres netværksmedlemmer.

 


Morberg Breathe har gennem flere år været samarbejdspartner med flere af EGN’s netværks-direktører, som har ønsket at inspirere ledere gennem deres faglige netværksgrupper på emner som fx forandringsledelse, neuroscience leadership, mental sundhed og psykologisk tryghed.FORLØBForedrag og workshops for forskellige faglige ledelsesnetværksgrupper om bl.a. forandringsledelse, neuroscience leadership, mental sundhed og psykologisk tryghed.


RESULTATERDeltagerne har fået inspiration og helt konkrete værktøjer, med fra hvert foredrag eller workshop, som de efterfølgende har været i stand til at bringe i spil i egen organisation, for at:


 

  • Styrke forandringsprocesser.
  • Lede med hjernen som medspiller (neuroscience leadership) og give hjernen de absolut bedste arbejdsbetingelser.
  • Forbygge og styrke mental sundhed i organisationen.
  • Skabe psykologisk tryghed på arbejdspladsen.EGN'S ANBEFALING”Jeg har igennem flere år haft den store glæde at blive inspireret af Joan Morberg. Joan har i netværksgrupper inden for Leadership og HR givet os flere super spændende, relevante og meget inspirerende oplæg om ledelse og lederudvikling.”

 

”Med afsæt i aktuelle temaoplæg har hun foldet den nyeste viden, sine personlige og faglige erfaringer ud. Spændende scenarier, konkrete cases har skabt værdifulde, energifyldte og praksisnære drøftelser i rummet. Joan besidder en fantastisk evne til at facilitere den væsentlige og lærerige samtale, så vi alle forlader den fælles stund med nye idéer til at ”bryde mønstre” i egen praksis.”

 

”Det er en kæmpe glæde at samarbejde med Joan. Hun er professionel, dedikeret og fagligt meget dygtig. Joan udstråler en smittende energi, som fylder rummet og skaber en åben, tillidvækkende debat.”REFERENCESusanne Quist

Udviklingsdirektør i EGN Netværk Danmark


SE ANDRE CASES

BRENNTAG NORDIC

Brenntag Nordic sætter Hjernepauser og Åndedrættets Power på agendaen til deres årlige Safety Day.


I forbindelse med Brenntag Nordic's årlige Safety Day, blev Morberg Breathe i år inviteret inden for, for at sætte fokus på, hvordan ledere og medarbejdere kan bruge både hjernepauser og åndedrættets power til at forebygge og styrke deres mentale sundhed.

MENTAL SUNDHED I GEV

Chefteamet i GEV ville skabe en attraktiv arbejdsplads og har gennem uddannelsesforløbet som mentale sundhedsambassadører, fået en mental sundhedsværktøjskasse fyldt med konkrete nøgleværktøjer til at forbygge og styrke mental sundhed i deres organisation.

VIL DU VIDE MEREKontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan I kan få et skræddersyet
udviklingsforløb til netop jeres behov og ønsker.