TTH Holstebro Toptræner uddannelse

TTH Holstebro - Toptræner uddannelse

CASEToptrænere inden for sportens elitehold er ansvarlige for spillernes performans og dermed deres fysiske og mentale form. Det er trænerens ansvar, at spillerne leverer deres bedste. Det er træneren, der skal træffe de afgørende beslutninger i kampens hede og stilles til ansvar for både de gode og de dårlige præstationer, som holdet leverer.

 

Derfor skal en træner på topplan kunne håndtere et stort præstationspres fra alle sider. Et sådan pres stiller store krav til trænerens egen mentale sundhed og livsbalance.


 

For at få flere kompetencer, mere viden og flere redskaber til at håndtere jobbet som træner på topplan hos TTH Holstebro, valgte Søren Hansen derfor at gennemføre et individet tilpasset uddannelsesforløb hos Morberg Breathe. Uddannelsen er opstået i samarbejde med onenexus, kendt som en betroet rådgiver og rekrutteringspartner for organisationer, trænere og ledere i den professionelle sportsbranche.FORLØBEt 6-måneders individuelt tilpasset uddannelsesforløb "FOKUSERET BALANCE - FOR TOP TRÆNERE", leveret af Morberg Breathe i samarbejde med onenexus


RESULTATERSørens egne ord om det udbytte han oplever uddannelsen har givet ham et halvt år efter end forløb:”Mit forløb hos dig har givet mig nogle værktøjer til at være en fokuseret leder i balance med min omverden. Jeg arbejder nu med indlæggelse af mellemtider (hjernepauser), prioritering af opgaver (fokus) Zoome ind og ud, få sat tydeligere grænser og derudover et konstant arbejde med at genoprette min personlige balance.”

”Jeg har fået ny viden omkring fokus, stress og dens symptomer, mental energi og life-balance.”

”Jeg oplever, at jeg efter forløbet har fået mere overskud/energi og er blevet tydeligere som leder, men vigtigst er blevet klogere på mig selv, min krop og dens signaler, så jeg kan tjekke ind og ud, bl.a. ved hjælp af åndedrætsøvelser, mindfulness eller grounding. Jeg føler jeg er mere nærværende både hjemme og på arbejdet.”

”På arbejdet er jeg blevet skarpere på at prioritere mine opgaver og holde fokus på det vigtigste. Jeg har fået en arbejdsmail, som jeg kun bruger, når jeg er på arbejdet. Jeg har fået inkorporeret en bedre mødestruktur, som frigiver tid og tankevirksomhed til andre opgaver! Derudover er små mellemtider (hjernepauser) lagt ind i hverdagen!”
SØRENS ANBEFALING”Jeg vil klart anbefale et uddannelsesforløb hos Joan. Man møder et dejligt menneske, som med høj faglig viden og god formidlingskraft med garanti vil give dig nogle værktøjer til forandringsmuligheder for dit personlige og arbejdsrelateret liv.”

”Din APP (digital læringsplatform) fungerer som et rigtig godt redskab også efter forløbet. Den er virkelig nem og dejlig at have med på telefonen. Når man trykker ind er det som at give sig selv “kvalitetstid”.REFERENCESøren Hansen

Cheftræner i TTH Holstebro


SE ANDRE CASES

LEDERUDVIKLING I GEV

Leif var Drifts- og Projektchef hos GEV med ansvar for en del medarbejdere. I et 

individuelt lederudviklingsforløb arbejdede Leif med konkrete lederværktøjer til at styrke hans personlige lederskab og derigennem skabe bedre resultater gennem sine medarbejdere. 

PEOPLE IN SPORT

People in Sport ønskede at styrke medarbejdernes kompetencer i at være nærværende og til stede i nuet, at finde balancen mellem at være drivkraftig og restituere og at være i stand til at bruge hjernens kapacitet og mentale energi optimalt. Alt sammen for at give medarbejderne mulighed for at udnytte sit fulde potentiale.

VIL DU VIDE MEREKontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan I kan få et skræddersyet
udviklingsforløb til netop jeres behov og ønsker.