People in sport

PEOPLE IN SPORT

CASEPeople in Sport er et dansk agentur for elitesportsudøvere med omkring 20 interne medarbejdere. Virksomheden fokuserer på at hjælpe hver enkelt sportsudøver med at realisere sine drømme og ambitioner ved at skabe et bagland, der giver ro til fuld fokus på de sportslige præstationer, så de kan performe optimalt.People in Sport ønskede i uddannelsesforløbet at styrke deres egne medarbejders kompetencer i at være nærværende og til stede i nuet, at finde balancen mellem at være drivkraftig og restituere og at være i stand til at bruge hjernens kapacitet og mentale energi optimalt. Alt sammen for at give medarbejderne mulighed for at udnytte sit fulde potentiale.FORLØBAlle ledere og medarbejdere gennemgik i 2021 et halvt års uddannelsesforløb, kaldt
"Presence in the moment", bestående af 4 workshop moduler.

RESULTATERGennem forløbet hos Morberg Breathe fik ledere og medarbejdere hos People in Sport redskaber til at:  • Være bevidst nærværende og tilstede i nuet.
  • Slippe tankemylder og skabe indre ro og overskud.
  • Navigere i stort arbejdspres og følelsesmæssig belastning.
  • Opnå øget personlig balance, mindre stress og udbrændthed.
  • Udløse indre kreativitet gennem fordybelse og øget koncentration.
  • Bruge hjernens kapacitet og mentale energi optimalt.
  • Være fleksibel i en sund grad.
  • Bryde med uhensigtsmæssige vaner og handlemønstre.


 

”Vi havde et super spændende og inspirerende forløb med Joan – kaldt Presence in the moment, hvor vi over 4 seancer, trænede teknikker til ”bare at være”,  zoom, mellemtider og meget mere. Alt sammen givende og lærerigt for alle ansatte i hele People in Sport og Connect.”PEOPLE IN SPORTS ANBEFALING”Vi har alle fået noget med os, som vi kan bruge, dels i vores arbejdsliv, men også privat som dem vi er. Det har altså været en fed proces, og du har fanget os på den gode måde, Joan”.REFERENCEMichael Hansen

Partner i People in Sport  & Onenexus


SE ANDRE CASES

TOPTRÆNER UDDANNELSE

Søren Hansen er Cheftræner i TTH og hans arbejde kræver, at han kan håndtere et stort præstationspres fra alle sider. Det er ham, der holdes ansvarlig for at opnå de forventede mål og resultater. Læs her, hvordan han har fået mere overskud og energi og er blevet tydeligere som leder/træner efter et individuelt uddannelsesforløb hos Morberg Breathe.

MENTAL SUNDHED I GEV

Chefteamet i GEV ville skabe en attraktiv arbejdsplads og har gennem uddannelsesforløbet som mentale sundhedsambassadører, fået en mental sundhedsværktøjskasse fyldt med konkrete nøgleværktøjer til at forbygge og styrke mental sundhed i deres organisation.

VIL DU VIDE MEREKontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan I kan få et skræddersyet
udviklingsforløb til netop jeres behov og ønsker.